Ce oferim

1Consultanță de specialitate
Acordăm consultanță de specialitate pentru orice problemă de cadastru și carte funciară, beneficiind de personal cu cunoștiinte teoretice solide dar mai ales cu experiență în domeniu.
Serviciile noastre de consultanță se adreseaza tuturor persoanelor fizice sau juridice care doresc să afle informatii despre cadastru, carte funciara, topografie sau geodezie dar mai ales celor care caută soluții de rezolvare a diferitelor cazuri și situatii concrete. 
Vă sfătuim pe întreaga perioadă a colaborării noastre dar si dupa încetarea acesteia, ori de cate ori veți considera ca aveți nevoie de sfaturile noastre. 
Punem la dispozitia dumneavoastră si în paginile acestui site informații despre cadastru, topografie si carte funciara, in speranta in care acestea vă vor fi utile pentru alegerea pe care o aveti de făcut. Nu ezitati să folosiți datele noastre de contact pentru a vă ajuta să gasiti calea corectă de rezolvare a problemei dumneavoastră.


3Calitate a serviciilor

Calitatea serviciilor noastre se datoreaza in primul rand unui personal specializat, cu experiență in domeniul cadastrului, topografiei, geodeziei si al cartii funciare.
Aptitudinile, cunoștințele si experienta personalului nostru ne permit să oferim solutii corecte de rezolvare a diferitelor situatii ivite in practica, respectand standardele de calitate cerute de ANCPI.
Pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra din domeniul cadastrului si al topografiei, personalul nostru utilizeaza echipamente si aparate topografice moderne, ceea ce asigura o măsurare exactă a terenurilor si sau a constructiilor.


4Seriozitate, profesionalism

Tratăm fiecare lucrare cu maximă seriozitate si profesionalism astfel incât să oferim clienților noștii servicii de calitate in speranța unor colaborari de durata.6Informare completă si permanentă

De la inceptul colaborării noastre vă spunem la ce trebuie să vă asteptați, vă arătam ce avem de făcut, vă spunem care sunt etapele ce trebuie parcurse pentru fiecare tip de lucrare in parte, va indicam care sunt actele necesare, care sunt procedurile legale, care sunt costurile implicate pentru realizarea lucrarii dar si cele pentru receptionarea ei de catre ANCPI, astfel incat să știți incă de la inceput la ce să vă așteptati, precum si dacă lucrarea dumnevoastră poate fi solutionată, in ce mod, in ce perioadă de timp si dacă există sau nu posibile impedimente in solutionarea ei favorabilă.
De la inceput si pană la sfarsit vă informam despre stadiul lucrarii dumneavoastră, iar după depunerea acesteia spre avizare sau receptionare la ANCPI vă informam despre stadiul in care se afla aceasta: termen de solutionare, persoanele la care a fost repartizata, eventualele cereri de completare, etc...  
In subsolul fiecarei pagini gasiti un link urmarire stadiu cerere la ANCPI, ce vă directionează in pagina dedicata verificarii stadiului fiecarei cereri depuse spre receptie sau avizare.

2Deplasare la beneficiar
Ne putem intalnii cu dumneavoastra fie la sediul nostru, fie intr-un alt loc indicat agreat impreuna dumneavoastra.
Ne deplasam ori de cate ori este nevoie, acolo unde situatia concreta o cere, pentru a solutiona favorabil cererile dumneavoastra. 


5Servicii gratuite
Dacă alegeți să vă executăm noi documentațiile cadastrale sau tehnice beneficiati de:
Consultanță de specialitate GRATUITĂ.
Solicitam si obtinem extrase de carte funciara de informare, necesare la executarea lucrarii dumneavoastră.
Solicitam si obtinem copii dupa acte, planuri, carti funciare sau alte documente necesare solutionarii lucrarii dumneavoastra.
Studiem pentru dumneavoastră arhiva de documente si cartea funciara in vederea deslușirii istoricului imobilului si a aspectelor legate de acesta.
Asiguram, atunci cand este necesar, tărușii pentru materializarea limitelor imobilelor

8

Studiu arhivă carte funciară
Datorita experienței acumulate în domeniul cărții funciare vă putem pune la dispoziție studii extinse de carte funciară  prin care să aflati istoricul imobilului, a drepturilor privitoare la acesta, cu explicarea fiecărei operațiuni efectuate si cu eventuale consideratii de natură tehnico/juridică asupra înscrierilor din cartea funciară.

9Raport calitate /preț corect
Pretul il stabilim impreuna cu dumneavoastra prin negociere.
Propunerea noastra de pret va tine cont de specificul fiecarei lucrari in parte.
Daca doriti o oferta de pret pentru un anumit tip de lucrare va rugam sa ne contactati 

scroll back to top
Copyright © 2024 Cadastru | topografie | carte funciara. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.