Serviciile noastre de consultanță

servicii consultanta
Acordăm consultanță de specialitate în domeniul cadastrului și cărtii funciare, al topografiei si geodeziei, tuturor celor interesati de aceste domenii.

Pentru a afla răspunsurile la unele intrebări legate de domeniul cadastrului, carții funciare, topografiei si geodeziei, precum si pentru a vedea care sunt pasii ce trebuie parcursi sau documentele necesare, punem la dispoziția dumneavoastră acest site in speranța ca veți găsi il el raspunsurile căutate.


Dacă aveți intrebări care nu si-au putut găsi raspunsul in paginile acestui site sau dacă aveți o problemă concretă in aceste domenii si nu cunoașteți modalitațile concrete de rezolvare a acesteia, vă rugăm să ne contactati.

Impreună cu dumneavoastră vom găsii cele mai bune modalități si căi de rezolvare, care sa fie in deplin acord cu prevederile legale specifice acestor domenii, care sa presupună cele mai bune si sigure proceduri si care să asigure un standard ridicat de calitate.

 

bigstock--D-Man-Surveyor-With-Gps-Stati-52752415
                     Cadastru
Cadastrul este un sistem unitar de evidenta a imobilelor (terenuri cu sau fara constructii) si a drepturilor ce poarta asupra acestora realizat pe baza planurilor cadastrale si avand ca finalitate inscrierea imobilelor si a proprietarilor intr-un registru de publicitate numit carte funciară.

bigstock--D-Character-Reading-Book-16854698
                   Carte funciară

Cartea funciară este un registru public care cuprinde evidenta juridica integrala si exacta a imobilelor, proprietatea persoanelor fizice si juridice din aceeasi localitate. Cartea funciară dovedeste existenta dreptului real inscris, cat timp nu se dovedeste contrariul.

bigstock--D-Man-Surveyor-With-Station--52752388
                 Topografie
Topografia este ştiinţa şi tehnica care stă la baza întocmirii hărţilor şi planurilor care reprezintă porţiuni ale suprafeţei terestre.a


scroll back to top
Copyright © 2024 Cadastru | topografie | carte funciara. All Rights Reserved.
Joomla! is Free Software released under the GNU General Public License.